Frank van Klink vertrekt bij VWPFS

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van Klink werkte 20 jaar voor XLLease. (Foto Van Klink)

Frank van Klink, directeur van XL Lease, gaat weg bij het bedrijf. Hij draagt op 1 oktober zijn taken over. Dat bevestigen Van Klink en VWPFS, de moedermaarschappij van XL Lease, aan Automotive. Leasemaatschappij XLLease was onderdeel van de Autohaas Groep en werd vorig jaar gekocht door VWPFS. De dealertak van Autohaas ging naar Emil Frey.

“Nu ruim 1 jaar na de verkoop van de Autohaas Groep en meegewerkt te hebben aan de transitie van de XL-merken zijn zij klaar voor hun nieuwe toekomst”, zegt Van Klink. Hij werkte twintig jaar bij het bedrijf, dat uitgroeide tot een top 25 leasemaatschappij van Nederland. Van Klink, die eerder dit jaar mede-presentator was op Automotive Inspiration Day, oriënteert zich nu op zijn toekomst.

VWPFS gaat de functie van Van Klink voorlopig ad interim invullen. John Plette, regiomanager sales bij VWPFS, neemt deze taak op zich.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Frank van Klink vertrekt bij VWPFS | Automotive Online

Frank van Klink vertrekt bij VWPFS

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van Klink werkte 20 jaar voor XLLease. (Foto Van Klink)

Frank van Klink, directeur van XL Lease, gaat weg bij het bedrijf. Hij draagt op 1 oktober zijn taken over. Dat bevestigen Van Klink en VWPFS, de moedermaarschappij van XL Lease, aan Automotive. Leasemaatschappij XLLease was onderdeel van de Autohaas Groep en werd vorig jaar gekocht door VWPFS. De dealertak van Autohaas ging naar Emil Frey.

“Nu ruim 1 jaar na de verkoop van de Autohaas Groep en meegewerkt te hebben aan de transitie van de XL-merken zijn zij klaar voor hun nieuwe toekomst”, zegt Van Klink. Hij werkte twintig jaar bij het bedrijf, dat uitgroeide tot een top 25 leasemaatschappij van Nederland. Van Klink, die eerder dit jaar mede-presentator was op Automotive Inspiration Day, oriënteert zich nu op zijn toekomst.

VWPFS gaat de functie van Van Klink voorlopig ad interim invullen. John Plette, regiomanager sales bij VWPFS, neemt deze taak op zich.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.