Mercedes stelt opvolger Lauda aan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Mercedes stelt opvolger Lauda aan
Markus Schäfer, Bereichsvorstand Mercedes-Benz Cars, Produktion und Supply Chain Management, Daimler AG, in der blitzsauberen Versuchsfabrik - Teil der TecFabrik in Sindelfingen. Markus Schäfer, Member of the Divisional Board Mercedes-Benz Cars, Manufacturing and Supply Chain Management, Daimler AG, at the spotless test factory - part of the TecFactory in Sindelfingen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Mercedes stelt opvolger Lauda aan | Automotive Online

Mercedes stelt opvolger Lauda aan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Mercedes stelt opvolger Lauda aan
Markus Schäfer, Bereichsvorstand Mercedes-Benz Cars, Produktion und Supply Chain Management, Daimler AG, in der blitzsauberen Versuchsfabrik - Teil der TecFabrik in Sindelfingen. Markus Schäfer, Member of the Divisional Board Mercedes-Benz Cars, Manufacturing and Supply Chain Management, Daimler AG, at the spotless test factory - part of the TecFactory in Sindelfingen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.