Yves Pouliquen Europees hoofd sales en marketing Apollo Vredestein

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Yves Pouliquen heeft een lange internationale ervaring bij Michelin en Pirelli (foto: Apollo Vredestein)

Yves Pouliquen is aangesteld als de nieuwe directeur verkoop en marketing van Apollo-Vredestein Europe. De afgelopen drie jaar werkte Pouliquen bij Prometeon Tyre Group, het moederbedrijf van Pirelli, in Milaan en China. Voor die tijd werkte hij 18 jaar bij Michelin, waar hij onder meer commercieel directeur Europa was.  

“Als een resultaat- en oplossingsgerichte leidinggevende, beschikt Yves over een aanzienlijke expertise in het opbouwen en leidinggeven aan grote multidisciplinaire teams en marktuitbreiding”, stelt Benoit Rivallant, Europees directeur van Apollo Vredestein. “Met Yves aan het hoofd van verkoop en marketing in Europa, bouwen we verder aan onze groeistrategie.”

Matthias Urban, voorheen directeur sales bij Apollo Tyres, heeft een andere functie gevonden buiten het concern, meldt Vredestein aan Automotive. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Yves Pouliquen Europees hoofd sales en marketing Apollo Vredestein | Automotive Online

Yves Pouliquen Europees hoofd sales en marketing Apollo Vredestein

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Yves Pouliquen heeft een lange internationale ervaring bij Michelin en Pirelli (foto: Apollo Vredestein)

Yves Pouliquen is aangesteld als de nieuwe directeur verkoop en marketing van Apollo-Vredestein Europe. De afgelopen drie jaar werkte Pouliquen bij Prometeon Tyre Group, het moederbedrijf van Pirelli, in Milaan en China. Voor die tijd werkte hij 18 jaar bij Michelin, waar hij onder meer commercieel directeur Europa was.  

“Als een resultaat- en oplossingsgerichte leidinggevende, beschikt Yves over een aanzienlijke expertise in het opbouwen en leidinggeven aan grote multidisciplinaire teams en marktuitbreiding”, stelt Benoit Rivallant, Europees directeur van Apollo Vredestein. “Met Yves aan het hoofd van verkoop en marketing in Europa, bouwen we verder aan onze groeistrategie.”

Matthias Urban, voorheen directeur sales bij Apollo Tyres, heeft een andere functie gevonden buiten het concern, meldt Vredestein aan Automotive. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.