Bas van de Ven krijgt de leiding over Axalta schadeherstel Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bas van de Ven. (Foto: Automotive)

Bas van de Ven is per 1 maart aangesteld als business manager Axalta Nederland. Dat meldt de lakkenleverancier in een persbericht. Hij wordt in die rol verantwoordelijk voor de lakherstelmerken Cromax, Spies Hecker, Standox en Syrox en het assortiment non-paint en equipment.

Van de Ven is geen onbekende voor Axalta. Hij was tot 2015 eigenaar van Metalak, importeur van Spies Hecker, en is ten tijde van de overname van Metalak door Axalta betrokken geweest bij de integratie van beide bedrijven.

“Ik ben jaren vanuit een importeurspositie werkzaam geweest in de branche. Mijn doel is om die kennis mee te nemen en nu vanuit de positie van de producent te handelen”, aldus Van de Ven. Hij was destijds in 2017 ook als manager van Schadekoop betrokken bij de overname van Care door een consortium van Schadenet-bedrijven.Lees hier hoe Schadekoop destijds de nieuwe eigenaar werd van Care.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Bas van de Ven krijgt de leiding over Axalta schadeherstel Nederland | Automotive Online

Bas van de Ven krijgt de leiding over Axalta schadeherstel Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Bas van de Ven. (Foto: Automotive)

Bas van de Ven is per 1 maart aangesteld als business manager Axalta Nederland. Dat meldt de lakkenleverancier in een persbericht. Hij wordt in die rol verantwoordelijk voor de lakherstelmerken Cromax, Spies Hecker, Standox en Syrox en het assortiment non-paint en equipment.

Van de Ven is geen onbekende voor Axalta. Hij was tot 2015 eigenaar van Metalak, importeur van Spies Hecker, en is ten tijde van de overname van Metalak door Axalta betrokken geweest bij de integratie van beide bedrijven.

“Ik ben jaren vanuit een importeurspositie werkzaam geweest in de branche. Mijn doel is om die kennis mee te nemen en nu vanuit de positie van de producent te handelen”, aldus Van de Ven. Hij was destijds in 2017 ook als manager van Schadekoop betrokken bij de overname van Care door een consortium van Schadenet-bedrijven.Lees hier hoe Schadekoop destijds de nieuwe eigenaar werd van Care.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.