Gerard Hoefakker (Wensink) overleden

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Gerard Hoefakker (foto: Linkedin)

Gerard Hoefakker is afgelopen vrijdag na een kort ziekbed op 52-jarige leeftijd overleden. Hij was sinds afgelopen zomer algemeen directeur schade bij Wensink Automotive en daarmee verantwoordelijk voor de schadedeherstelbedrijven in Apeldoorn, Groningen en Hoogeveen. 

Hoefakker werkte zijn leven lang in de autoschadesector. Hij begon zijn carrière bij Hoek Driebergen en werkte daarna bij diverse bedrijven van Nefkens. Van 2007 tot 2012 was hij schademanager bij Wensink. In de periode van 2012 tot 2017 woonde hij in Duitsland, waar hij werkte bij de Duitse keten Auto&Service PIA.

Hij keerde in 2017 terug naar Nederland en trad toen opnieuw bij Wensink in dienst.

“We zullen Gerard blijven herinneren als een fijne collega met een grote betrokkenheid. We zijn er trots op dat Gerard voor ons heeft willen werken”, meldt het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Gerard Hoefakker (Wensink) overleden | Automotive Online

Gerard Hoefakker (Wensink) overleden

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Gerard Hoefakker (foto: Linkedin)

Gerard Hoefakker is afgelopen vrijdag na een kort ziekbed op 52-jarige leeftijd overleden. Hij was sinds afgelopen zomer algemeen directeur schade bij Wensink Automotive en daarmee verantwoordelijk voor de schadedeherstelbedrijven in Apeldoorn, Groningen en Hoogeveen. 

Hoefakker werkte zijn leven lang in de autoschadesector. Hij begon zijn carrière bij Hoek Driebergen en werkte daarna bij diverse bedrijven van Nefkens. Van 2007 tot 2012 was hij schademanager bij Wensink. In de periode van 2012 tot 2017 woonde hij in Duitsland, waar hij werkte bij de Duitse keten Auto&Service PIA.

Hij keerde in 2017 terug naar Nederland en trad toen opnieuw bij Wensink in dienst.

“We zullen Gerard blijven herinneren als een fijne collega met een grote betrokkenheid. We zijn er trots op dat Gerard voor ons heeft willen werken”, meldt het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.