Jorus Vos is de derde ceo in de 35-jarige geschiedenis van Wensink

Vliegdekschip Wensink zet koers: ‘We wachten niet lijdzaam af’

Wensink • Jorus Vos is de derde ceo in de 35-jarige geschiedenis van dealerholding Wensink Automotive. Samen met zijn voorganger Laurens Stigter (die president commissaris wordt) bepaalt hij nu de koers van het bedrijf. “Ik ben nu nog de sparringpartner en coach van Jorus, net als Ron Wensink dat ooit voor mij was. Maar Jorus zal zijn weg vinden en ik ga hem daarbij zeker niet opzadelen met een president die op de stoel van de ceo wil zitten.”
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jorus Vos (r) staat sinds dit jaar aan het roer bij dealerholding Wensink. Laurens Stigter wordt president van de raad van commissarissen.(foto: Stefan Jansen)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Vliegdekschip Wensink zet koers: ‘We wachten niet lijdzaam af’ | Automotive Online
Jorus Vos is de derde ceo in de 35-jarige geschiedenis van Wensink

Vliegdekschip Wensink zet koers: ‘We wachten niet lijdzaam af’

Wensink • Jorus Vos is de derde ceo in de 35-jarige geschiedenis van dealerholding Wensink Automotive. Samen met zijn voorganger Laurens Stigter (die president commissaris wordt) bepaalt hij nu de koers van het bedrijf. “Ik ben nu nog de sparringpartner en coach van Jorus, net als Ron Wensink dat ooit voor mij was. Maar Jorus zal zijn weg vinden en ik ga hem daarbij zeker niet opzadelen met een president die op de stoel van de ceo wil zitten.”
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jorus Vos (r) staat sinds dit jaar aan het roer bij dealerholding Wensink. Laurens Stigter wordt president van de raad van commissarissen.(foto: Stefan Jansen)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.