Truck & Trailer neemt de Wilde over: ‘Spuiten deden we nog niet’

Overname • Met de samenwerking versterkt de Truck & Trailer Groep haar positie in de markt.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Wensink)

Truck & Trailer Groep, onderdeel van Wensink, heeft Industriespuiterij B. de Wilde Bedrijfswagen uit Vaassen overgenomen. Dat bevestigt het bedrijf tegenover Automotive. De overname stelt het bedrijf in staat om een breed scala aan diensten voor trucks en trailers aan te bieden onder één dak.

Eerder nam het bedrijf al trailerbouwer Trias over.

Rob Polinder, hoofd marketing van Wensink, legt uit dat de overname voortkomt uit de groeiambities van beide bedrijven. “We doen heel veel, maar spuiten doen we nog niet”, vertelt hoofd marketing van Wensink, Rob Polinder. “Als je je klant iets extra’s wil geven, dan moet je één loket aanbieden.”

Lees het complete verhaal op: Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Truck & Trailer neemt de Wilde over: ‘Spuiten deden we nog niet’ | Automotive Online

Truck & Trailer neemt de Wilde over: ‘Spuiten deden we nog niet’

Overname • Met de samenwerking versterkt de Truck & Trailer Groep haar positie in de markt.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Wensink)

Truck & Trailer Groep, onderdeel van Wensink, heeft Industriespuiterij B. de Wilde Bedrijfswagen uit Vaassen overgenomen. Dat bevestigt het bedrijf tegenover Automotive. De overname stelt het bedrijf in staat om een breed scala aan diensten voor trucks en trailers aan te bieden onder één dak.

Eerder nam het bedrijf al trailerbouwer Trias over.

Rob Polinder, hoofd marketing van Wensink, legt uit dat de overname voortkomt uit de groeiambities van beide bedrijven. “We doen heel veel, maar spuiten doen we nog niet”, vertelt hoofd marketing van Wensink, Rob Polinder. “Als je je klant iets extra’s wil geven, dan moet je één loket aanbieden.”

Lees het complete verhaal op: Autoschadeportaal.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.