Dianne Netten directeur Auto bij TB Groep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Ze is afkomstig uit de schadebranche. (Beeld: Duurzaam Repareren)

Dianne Netten is deze maand gestart als directeur Auto bij dealerholding TB Groep. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. De functie was vacant. 

Netten, die hiervoor commercieel directeur was bij schadebedrijf Dubbeldam Groep, wordt verantwoordelijk voor alle automotive-activiteiten van de groep. Het bedrijf is dealer van de merken in de Volkswagen Groep en heeft een occasion- en leasedivisie. Ralph Hoefman is verantwoordelijk voor de truckdivisie. Beiden rapporteren aan algemeen directeur Thomas Martin.

TB Groep staat op plek 40 in de Automotive Dealerholding Top 60, met circa vijfduizend verkochte auto’s per jaar (nieuw en gebruikt). 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Dianne Netten directeur Auto bij TB Groep | Automotive Online

Dianne Netten directeur Auto bij TB Groep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Ze is afkomstig uit de schadebranche. (Beeld: Duurzaam Repareren)

Dianne Netten is deze maand gestart als directeur Auto bij dealerholding TB Groep. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. De functie was vacant. 

Netten, die hiervoor commercieel directeur was bij schadebedrijf Dubbeldam Groep, wordt verantwoordelijk voor alle automotive-activiteiten van de groep. Het bedrijf is dealer van de merken in de Volkswagen Groep en heeft een occasion- en leasedivisie. Ralph Hoefman is verantwoordelijk voor de truckdivisie. Beiden rapporteren aan algemeen directeur Thomas Martin.

TB Groep staat op plek 40 in de Automotive Dealerholding Top 60, met circa vijfduizend verkochte auto’s per jaar (nieuw en gebruikt). 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.