Oud-TNO directeur aan het roer van AutomotiveNL

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Foto: AutomotiveNL

Dat meldt AutomotiveNL in een persbericht.

Leo Kusters was tot september dit jaar managing director bij TNO en zat in het verleden al eens in het bestuur van onder meer AutomotiveNL en Connekt.

AutomotiveNL is de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector. Benno Hüsken startte in 2014 als directeur van AutomotiveNL en werkte volgens de organisatie mee aan de stijging van het ledenaantal van 125 naar 175 leden in vier jaar. “Daarnaast heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van één van de belangrijkste speerpunten van AutomotiveNL: innovatie”, aldus AutomotiveNL in een persbericht.

Benno Hüsken laat weten het volste vertrouwen te hebben in zijn opvolger. “Hij zal meer dan wie ook in staat zijn de werkingssfeer van AutomotiveNL uit te bouwen en daarmee de toekomst van de Nederlandse automobiliteitsindustrie te waarborgen. Hij is de juiste man, op de juiste tijd, op de juiste plaats.”

Hüsken verlaat zijn post om met pensioen te gaan. 

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Oud-TNO directeur aan het roer van AutomotiveNL | Automotive Online

Oud-TNO directeur aan het roer van AutomotiveNL

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Foto: AutomotiveNL

Dat meldt AutomotiveNL in een persbericht.

Leo Kusters was tot september dit jaar managing director bij TNO en zat in het verleden al eens in het bestuur van onder meer AutomotiveNL en Connekt.

AutomotiveNL is de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector. Benno Hüsken startte in 2014 als directeur van AutomotiveNL en werkte volgens de organisatie mee aan de stijging van het ledenaantal van 125 naar 175 leden in vier jaar. “Daarnaast heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van één van de belangrijkste speerpunten van AutomotiveNL: innovatie”, aldus AutomotiveNL in een persbericht.

Benno Hüsken laat weten het volste vertrouwen te hebben in zijn opvolger. “Hij zal meer dan wie ook in staat zijn de werkingssfeer van AutomotiveNL uit te bouwen en daarmee de toekomst van de Nederlandse automobiliteitsindustrie te waarborgen. Hij is de juiste man, op de juiste tijd, op de juiste plaats.”

Hüsken verlaat zijn post om met pensioen te gaan. 

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.