Molenaar van leaserijdersvereniging naar wielrijdersbond

Redactie Redactie
• Laatste update:

Molenaar ging een jaar geleden van start bij de VZR als directeur. “Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen. Ik ga me namelijk binnen ANWB met een groot team van marketeers bezig houden met acquisitie, retentie en productontwikkeling”, aldus Molenaar. VZR gaat op zoek naar een opvolger.

Verder vindt er een wisseling in het bestuur plaats. Huidig bestuurslid Jan van Delft wordt aangesteld als voorzitter bij VZR en volgt in die functie Martin Huisman op. Huisman blijft als bestuurslid betrokken bij de vereniging. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Molenaar van leaserijdersvereniging naar wielrijdersbond | Automotive Online

Molenaar van leaserijdersvereniging naar wielrijdersbond

Redactie Redactie
• Laatste update:

Molenaar ging een jaar geleden van start bij de VZR als directeur. “Ik heb het erg naar mijn zin bij de vereniging, maar soms komt er een kans voorbij die je niet kunt laten lopen. Ik ga me namelijk binnen ANWB met een groot team van marketeers bezig houden met acquisitie, retentie en productontwikkeling”, aldus Molenaar. VZR gaat op zoek naar een opvolger.

Verder vindt er een wisseling in het bestuur plaats. Huidig bestuurslid Jan van Delft wordt aangesteld als voorzitter bij VZR en volgt in die functie Martin Huisman op. Huisman blijft als bestuurslid betrokken bij de vereniging. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.