Geert Vermeer weer weg bij Heiwegen Executive

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • hans warmenhoven

    het leven gaat over rozen en daar horen keuzes bij. je kunt niet alle bordjes in de lucht blijven houden. Heiwegen staat goed op poten en nu kan de focus gericht worden op andere activiteiten waar het talent van Geert goed tot z’n recht komt. well done Geert

Geert Vermeer weer weg bij Heiwegen Executive | Automotive Online

Geert Vermeer weer weg bij Heiwegen Executive

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • hans warmenhoven

    het leven gaat over rozen en daar horen keuzes bij. je kunt niet alle bordjes in de lucht blijven houden. Heiwegen staat goed op poten en nu kan de focus gericht worden op andere activiteiten waar het talent van Geert goed tot z’n recht komt. well done Geert