Nieuwe directeur Iveco Nederland en België

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Deyne krijgt de leiding over de afdelingen bedrijfswagens, Irisbus en Astra bouwvoertuigen. Hij was tussen 1992 en 1999 al eens in dienst bij de Italiaanse bedrijfswagenconstructeur, waar hij in 2006 vervolgens aantrad als Customer Service Manager bij Iveco België, Nederland en Frankrijk.

De Deyne volgt Henk van Leuven op, die een positie als Network Manager Worldwide voor Iveco Commercial Vehicles, Irisbus en Astra heeft geaccepteerd. Van Leuven werkte eerder onder meer bij Bova en DAF.

________________________________________________________

Feliciteer Roland de Deyne met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe directeur Iveco Nederland en België | Automotive Online

Nieuwe directeur Iveco Nederland en België

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Deyne krijgt de leiding over de afdelingen bedrijfswagens, Irisbus en Astra bouwvoertuigen. Hij was tussen 1992 en 1999 al eens in dienst bij de Italiaanse bedrijfswagenconstructeur, waar hij in 2006 vervolgens aantrad als Customer Service Manager bij Iveco België, Nederland en Frankrijk.

De Deyne volgt Henk van Leuven op, die een positie als Network Manager Worldwide voor Iveco Commercial Vehicles, Irisbus en Astra heeft geaccepteerd. Van Leuven werkte eerder onder meer bij Bova en DAF.

________________________________________________________

Feliciteer Roland de Deyne met een bloemetje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.