Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer Big-Rivers over

Mark Wegh • Oprichter Albert van der Steen blijft het bedrijf leiden.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
(Foto: Big-Rivers)

Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren per direct over. Wegh, eigenaar van onder meer Porsche Centrum Gelderland, Porsche Classic Center Gelderland en veilingplatform The Collectables, ziet in het merk een belangrijke aanvulling op zijn bestaande activiteiten, zo laat hij in een persbericht weten.

Volgens Mark Wegh zijn Harley-Davidson en Porsche een ‘perfect match’. “Het bedrijf blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen team en zal zich blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber.” Het team van Big-Rivers richt zich op nieuwe en gebruikte Harley’s, onderdelen, onderhoud en reparatie en kleding en accessoires.

Big-Rivers bevindt zich op een steenworp afstand van Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Albert van der Steen en geldt als een belangrijk verkooppunt van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland. Van der Steen zal het bedrijf blijven leiden.

Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer Big-Rivers over | Automotive Online

Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer Big-Rivers over

Mark Wegh • Oprichter Albert van der Steen blijft het bedrijf leiden.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
(Foto: Big-Rivers)

Mark Wegh neemt Harley-Davidson-dealer Big-Rivers in Heteren per direct over. Wegh, eigenaar van onder meer Porsche Centrum Gelderland, Porsche Classic Center Gelderland en veilingplatform The Collectables, ziet in het merk een belangrijke aanvulling op zijn bestaande activiteiten, zo laat hij in een persbericht weten.

Volgens Mark Wegh zijn Harley-Davidson en Porsche een ‘perfect match’. “Het bedrijf blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen team en zal zich blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber.” Het team van Big-Rivers richt zich op nieuwe en gebruikte Harley’s, onderdelen, onderhoud en reparatie en kleding en accessoires.

Big-Rivers bevindt zich op een steenworp afstand van Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door Albert van der Steen en geldt als een belangrijk verkooppunt van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland. Van der Steen zal het bedrijf blijven leiden.