Illegale handel privégegevens kentekenregister

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
CDA wil namaken kentekenplaten strafbaar maken

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Acties RDW vermoedelijk misbruik persoonsgegevens

    […] RDW is, samen met het LIV (Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit) een onderzoek gestart naar de vraag of er sprake is van een datalek en zo ja, bij welke persoon of o…. Dit onderzoek moet uitwijzen waar de gegevens vandaan komen en of er sprake is van misbruik. Het […]

Illegale handel privégegevens kentekenregister | Automotive Online

Illegale handel privégegevens kentekenregister

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
CDA wil namaken kentekenplaten strafbaar maken

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Acties RDW vermoedelijk misbruik persoonsgegevens

    […] RDW is, samen met het LIV (Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit) een onderzoek gestart naar de vraag of er sprake is van een datalek en zo ja, bij welke persoon of o…. Dit onderzoek moet uitwijzen waar de gegevens vandaan komen en of er sprake is van misbruik. Het […]