Pak het wiel van Erik Dekker op de Automotive Cycling Tour

Redactie Redactie
Ruim 40 fietsers waren vorig jaar van de partij bij de Automotive Cycling Tour. (Foto: Gerard van Bree)

Niemand minder dan voormalig profwielrenner Erik Dekker, winnaar van in totaal vier etappes in de Tour de France, drie klassiekers en de Wereldbeker, neemt de autobranche op 20 juni op sleeptouw tijdens de Autotrack Automotive Cycling Tour. Dit evenement is bedoeld voor zowel de fervente wiellerliefhebbers in de autobranche, maar ook voor minder geoefende fietsers die wel van een uitdaging houden. Tijdens dit evenement draait het om fietsen, netwerken en inspiratie opdoen, zodat we als branche een goede start maken met de tweede helft van 2019. Schrijf hier in voor hét wielerevenement voor de autobranche.

Bekijk hieronder de uitnodiging van Erik Dekker:

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.