Van den Berg wint Automotive Cycling Tour 2019 [vlog]

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Ruim 60 branchegenoten trotseerden de Utrechtse Heuvelrug. (Foto's: Gerard van Bree)

Ruim 60 autobranchegenoten bedwongen dit jaar de Utrechtse Heuvelrug tijdens de Autotrack Automotive Cycling Tour, die gisteren plaatsvond in Overberg. Er was een parcours uitgezet over 40 en over 80 kilometer, ook was er gelegenheid voor een clinic. De weergoden waren de deelnemers goedgezind en onder strakke begeleiding van oud-profwielrenner Erik Dekker klommen de automotive-ondernemers voor deze gelegenheid op een racefiets. IJver en krachtsinspanning werden beloond met een barbecue op het terras van Bosrestaurant Overberg.

Bekijk hier een sfeerimpressie van het event:

 

vvbvanbree cycling tour 2349Adriaan van den Berg, controller bij Care4Lease, was de winnaar van de tijdrit bij de 80 kilometer. Hij volgt hiermee Patrick Wever op, die de eerste editie van de Autotrack Automotive Cycling Tour won.

Bij de 40 kilometer was ook een korte tijdrit, die kwam op naam van Michel Smit, salesmanager bij Waardetaxaties. Bij de clinic was Boris Calame, accountmanager bij Qooqie, de winnaar. Ook waren er fanatieke fietsers die een aanmoedigingsprijs verdienden, zoals Paul de Winter, salesmanager bij Pitpoint, die twee keer lek reed op de 80 kilometer. Ester Bosman, administratief manager bij Auto Verdel, de enige vrouw die met de 40 kilometer meedeed; fietste op haar gemak die afstand uit. Bij de clinic was Geert Bijma, mede-eigenaar van Multimerk, de trotse eigenaar van een aanmoedigingsprijs.

Het evenement is georganiseerd door Automotive, in samenwerking met hoofdsponsor Autotrack en subsponsors Pon Business Mobility, N2 People Automotive en Rema Tip Top.

De komende events van Automotive vindt u hier.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.

Van den Berg wint Automotive Cycling Tour 2019 [vlog] | Automotive Online

Van den Berg wint Automotive Cycling Tour 2019 [vlog]

Foppe Lycklama à Nijeholt Foppe Lycklama à Nijeholt
• Laatste update:
Ruim 60 branchegenoten trotseerden de Utrechtse Heuvelrug. (Foto's: Gerard van Bree)

Ruim 60 autobranchegenoten bedwongen dit jaar de Utrechtse Heuvelrug tijdens de Autotrack Automotive Cycling Tour, die gisteren plaatsvond in Overberg. Er was een parcours uitgezet over 40 en over 80 kilometer, ook was er gelegenheid voor een clinic. De weergoden waren de deelnemers goedgezind en onder strakke begeleiding van oud-profwielrenner Erik Dekker klommen de automotive-ondernemers voor deze gelegenheid op een racefiets. IJver en krachtsinspanning werden beloond met een barbecue op het terras van Bosrestaurant Overberg.

Bekijk hier een sfeerimpressie van het event:

 

vvbvanbree cycling tour 2349Adriaan van den Berg, controller bij Care4Lease, was de winnaar van de tijdrit bij de 80 kilometer. Hij volgt hiermee Patrick Wever op, die de eerste editie van de Autotrack Automotive Cycling Tour won.

Bij de 40 kilometer was ook een korte tijdrit, die kwam op naam van Michel Smit, salesmanager bij Waardetaxaties. Bij de clinic was Boris Calame, accountmanager bij Qooqie, de winnaar. Ook waren er fanatieke fietsers die een aanmoedigingsprijs verdienden, zoals Paul de Winter, salesmanager bij Pitpoint, die twee keer lek reed op de 80 kilometer. Ester Bosman, administratief manager bij Auto Verdel, de enige vrouw die met de 40 kilometer meedeed; fietste op haar gemak die afstand uit. Bij de clinic was Geert Bijma, mede-eigenaar van Multimerk, de trotse eigenaar van een aanmoedigingsprijs.

Het evenement is georganiseerd door Automotive, in samenwerking met hoofdsponsor Autotrack en subsponsors Pon Business Mobility, N2 People Automotive en Rema Tip Top.

De komende events van Automotive vindt u hier.

Geplaatst in rubriek:
Foppe Lycklama à Nijeholt
Foppe Lycklama à Nijeholt

Foppe (’81) is dit jaar (2019) begonnen bij Automotive. Hij houdt zich als redacteur onder andere bezig met telematica en bedrijfseconomische dossiers die aansluiten op de auto- en mobiliteitsbranche. Ook volgt hij politieke ontwikkelingen (hij is politicoloog) op de voet.