Wever wint tijdrit allereerste Automotive Cycling Tour

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:
Oud-profwielrenner Gert Jakobs (midden) feliciteert de winnaars: links Meyer en rechts Wever. (foto: Gerard van Bree)

Ruim veertig deelnemers traden aan tijdens de eerste editie van de Autotrack Automotive Cycling Tour, die gisteren plaatsvond in Rheden. Er was een parcours uitgezet over 40 kilometer en een over 80. Alle deelnemers trotseerden in weer en wind de roemruchte Posbank als ware profrenners. Aangespoord door oud-profwielrenner Gert Jakobs verruilden de automotive-ondernemers en managers voor één middag de vier wielen voor twee. De moeite en inspanning werden beloond met een barbecue op landgoed Rhederoord.

wielrenners allTijdens het parcours werd ook een tijdrit verreden, waarbij zowel de renners voor de 40 als voor de 80 kilometer een afstand van 2,5 kilometer moesten afleggen. Patrick Wever, ondernemer en eigenaar van Xpos Internet Solutions, realiseerde de snelste tijd van allemaal: 4,01 minuten. Niels Herwers van het gelijknamige autobedrijf haalde een tijd van 4,06, op de derde plaats eindigde John Millenaar van dealerbedrijf Bochane (4,09 minuten). Van de 40-kilometerrijders was Tom Meyer van Carfax Nederland de snelste, met een tijd van 5,06 minuten.

Het evenement is georganiseerd door Automotive, in samenwerking met hoofdsponsor: Autotrack en subsponsors Autodata en Carsontheweb.

Bekijk hieronder de vlog van het evenement:

Geïnteresseerd in deelname aan de Autotrack Automotive Cycling Tour? Laat dan via onderstaand formulier uw gegevens achter, dan nemen voorafgaand aan de volgende editie contact met u op.

Wever wint tijdrit allereerste Automotive Cycling Tour | Automotive Online

Wever wint tijdrit allereerste Automotive Cycling Tour

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:
Oud-profwielrenner Gert Jakobs (midden) feliciteert de winnaars: links Meyer en rechts Wever. (foto: Gerard van Bree)

Ruim veertig deelnemers traden aan tijdens de eerste editie van de Autotrack Automotive Cycling Tour, die gisteren plaatsvond in Rheden. Er was een parcours uitgezet over 40 kilometer en een over 80. Alle deelnemers trotseerden in weer en wind de roemruchte Posbank als ware profrenners. Aangespoord door oud-profwielrenner Gert Jakobs verruilden de automotive-ondernemers en managers voor één middag de vier wielen voor twee. De moeite en inspanning werden beloond met een barbecue op landgoed Rhederoord.

wielrenners allTijdens het parcours werd ook een tijdrit verreden, waarbij zowel de renners voor de 40 als voor de 80 kilometer een afstand van 2,5 kilometer moesten afleggen. Patrick Wever, ondernemer en eigenaar van Xpos Internet Solutions, realiseerde de snelste tijd van allemaal: 4,01 minuten. Niels Herwers van het gelijknamige autobedrijf haalde een tijd van 4,06, op de derde plaats eindigde John Millenaar van dealerbedrijf Bochane (4,09 minuten). Van de 40-kilometerrijders was Tom Meyer van Carfax Nederland de snelste, met een tijd van 5,06 minuten.

Het evenement is georganiseerd door Automotive, in samenwerking met hoofdsponsor: Autotrack en subsponsors Autodata en Carsontheweb.

Bekijk hieronder de vlog van het evenement:

Geïnteresseerd in deelname aan de Autotrack Automotive Cycling Tour? Laat dan via onderstaand formulier uw gegevens achter, dan nemen voorafgaand aan de volgende editie contact met u op.