Green Deal Autodelen: drie jaar extra voor doelstelling van 100 duizend deelauto’s

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De looptijd van de Green Deal Autodelen is officieel verstreken. (Foto: Hyundai)

De looptijd van de Green Deal Autodelen is officieel verstreken. Het autodeelinitiatief startte 3 jaar geleden met 30 ondertekenaars en telde op het hoogtepunt 42 organisaties. De huidige doelstelling van 100 duizend deelauto’s is niet gehaald. De Green deal is nu met drie jaar verlengd en het nieuwe streven is dat er medio 2021 in Nederland 100 duizend deelauto’s rondrijden.

Lees meer op Fleet&Mobility.

Green Deal Autodelen: drie jaar extra voor doelstelling van 100 duizend deelauto’s | Automotive Online

Green Deal Autodelen: drie jaar extra voor doelstelling van 100 duizend deelauto’s

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
De looptijd van de Green Deal Autodelen is officieel verstreken. (Foto: Hyundai)

De looptijd van de Green Deal Autodelen is officieel verstreken. Het autodeelinitiatief startte 3 jaar geleden met 30 ondertekenaars en telde op het hoogtepunt 42 organisaties. De huidige doelstelling van 100 duizend deelauto’s is niet gehaald. De Green deal is nu met drie jaar verlengd en het nieuwe streven is dat er medio 2021 in Nederland 100 duizend deelauto’s rondrijden.

Lees meer op Fleet&Mobility.