SMMT: ‘Diesel in verdomhoekje is doodsteek voor economie’

Steven Don Steven Don
Diesel in verdomhoekje is doodsteek voor economie

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Eric

  ‘Doodsteek voor de economie’ is wel heel erg dramatisch gesteld. En heel erg kortzichtig. Niemand kan ontkennen dat diesel smerig is en dat het hoog tijd is voor iets anders. Er zijn alternatieven, maar het is te makkelijk en te comfortabel om bij het oude te blijven hangen. Vanuit maatschappelijk oogpunt mag diesel best wat moeilijker en oncomfortabel gemaakt worden, zodat de alternatieven eerder omarmd worden.

 • Philippe

  Ze schetsen de bedreiging naar de gebruikers maar de bedreiging is er vooral voor henzelf. Innoveren heet dat dan vandaag… Toch opmerkelijk dat dit komt van het land waar de eerste stoomtreinen ook als een bedreiging werd aanzien.

 • Ruberg

  Wat is ‘smerig’?

 • Vincent

  Heel vroeger, mijn opa kon dat nog wel herinneren uit zijn eigen jeugd, ginger er verhalen rond van mensen die niet dachten in bedreigingen maar in kansen en uitdagingen. Het is tegenwoordig onvoorstelbaar, maar in die hele oude mythishe tijden van ooit lang geleden, zou een gedemoniseerde dieselmotor een kans zijn, een uitdaging. slechts een hobbeltje op weg naar mooie dromen en visionaire toekomstbeelden.
  Helaas.. tegenwoordig is bangmakerij de enige creativiteit

SMMT: ‘Diesel in verdomhoekje is doodsteek voor economie’ | Automotive Online

SMMT: ‘Diesel in verdomhoekje is doodsteek voor economie’

Martijn Roede Martijn Roede
Diesel in verdomhoekje is doodsteek voor economie

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Eric

  ‘Doodsteek voor de economie’ is wel heel erg dramatisch gesteld. En heel erg kortzichtig. Niemand kan ontkennen dat diesel smerig is en dat het hoog tijd is voor iets anders. Er zijn alternatieven, maar het is te makkelijk en te comfortabel om bij het oude te blijven hangen. Vanuit maatschappelijk oogpunt mag diesel best wat moeilijker en oncomfortabel gemaakt worden, zodat de alternatieven eerder omarmd worden.

 • Philippe

  Ze schetsen de bedreiging naar de gebruikers maar de bedreiging is er vooral voor henzelf. Innoveren heet dat dan vandaag… Toch opmerkelijk dat dit komt van het land waar de eerste stoomtreinen ook als een bedreiging werd aanzien.

 • Ruberg

  Wat is ‘smerig’?

 • Vincent

  Heel vroeger, mijn opa kon dat nog wel herinneren uit zijn eigen jeugd, ginger er verhalen rond van mensen die niet dachten in bedreigingen maar in kansen en uitdagingen. Het is tegenwoordig onvoorstelbaar, maar in die hele oude mythishe tijden van ooit lang geleden, zou een gedemoniseerde dieselmotor een kans zijn, een uitdaging. slechts een hobbeltje op weg naar mooie dromen en visionaire toekomstbeelden.
  Helaas.. tegenwoordig is bangmakerij de enige creativiteit