Henk van der Kwast op jubileumcongres Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het jubileumcongres van vakblad Automotive neemt Van der Kwast de bezoekers mee op een reis door het heden en verleden van de beursgenoteerde onderneming Stern. In 2020 is Stern niet langer een autobedrijf maar een mobiliteitspartner die niet alleen producten en diensten distribueert, maar die de mobiliteitswensen van autorijders centraal stelt en deze optimaal invult. 

Topsprekers
Naast Van der Kwast zijn ook, Johan Willems (raad van bestuur Opel Group) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation) en Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) sprekers op het congres. De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Marco van Basten (assistent bondscoach van het Nederlands Elftal) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. Daarnaast zijn er diverse parallelsessies en een netwerklunch en -borrel.

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Bovemij, Cargarantie, Autotelex, VDS Automotive en Jobmotive.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Henk van der Kwast op jubileumcongres Automotive | Automotive Online

Henk van der Kwast op jubileumcongres Automotive

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op het jubileumcongres van vakblad Automotive neemt Van der Kwast de bezoekers mee op een reis door het heden en verleden van de beursgenoteerde onderneming Stern. In 2020 is Stern niet langer een autobedrijf maar een mobiliteitspartner die niet alleen producten en diensten distribueert, maar die de mobiliteitswensen van autorijders centraal stelt en deze optimaal invult. 

Topsprekers
Naast Van der Kwast zijn ook, Johan Willems (raad van bestuur Opel Group) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation) en Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) sprekers op het congres. De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Marco van Basten (assistent bondscoach van het Nederlands Elftal) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. Daarnaast zijn er diverse parallelsessies en een netwerklunch en -borrel.

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Bovemij, Cargarantie, Autotelex, VDS Automotive en Jobmotive.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.