Van Bruggen (ANWB) juryvoorzitter Automotive Company-verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jury kiest naast de Innovam-RDC Company of the Year 2015-2016 ook het Automotive Talent of the Year 2015-2016. De Company of the Year award is de opvolger van de verkiezing Automotive Manager of the Year. “Het past meer in deze tijd om de nadruk te leggen op de bedrijfspresentatie dan op de individuele prestatie”, aldus Luberto van Buiten, hoofdredacteur van het organiserende vakblad Automotive. “Voorgaande winnaars benadrukten altijd dat ze deze prestatie nooit zonder het hele team hadden kunnen neerzetten.”

Automotive is erg blij met de vakkundige jury, zegt Van Buiten. “De ANWB verenigt een groot deel van de autobezittende consumenten en kijkt kritisch naar het reilen en zeilen binnen de autobranche. Dat houdt de branche scherp. Daarnaast is de ANWB momenteel druk bezig met pilots om de telematica toe te passen in de eigen bedrijfsvoering en dat sluit mooi aan op het thema: Connect.”

Krachtig team
Van den Eijnden en Berkhof zijn beiden voormalig winnaars van de Manager of the Year verkiezing. “Zij weten wat er nodig is om een bedrijf naar de top te brengen en hoe je van individuen in een organisatie een krachtig team smeedt. Die kennis koppelen ze aan een schat aan ervaring in en over de autobranche”, aldus Van Buiten.

Robert Keus is oprichter van het digitaal innovatie bureau Brthrs. “We kiezen altijd één jurylid uit dat niet uit de branche komt, omdat die persoon met een andere bril naar de kandidaten kijkt. En dat is zeer verfrissend”, aldus Van Buiten. Brthrs was zelf ook al eens finalist in een landelijke ondernemersverkiezing.

Bekijk hier een sfeerimpressie van het Automotive Gala in 2014.

De genomineerden voor de Innovam-RDC Company of the Year 2015-2016 award zijn reeds bekendgemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Bruggen (ANWB) juryvoorzitter Automotive Company-verkiezing | Automotive Online

Van Bruggen (ANWB) juryvoorzitter Automotive Company-verkiezing

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jury kiest naast de Innovam-RDC Company of the Year 2015-2016 ook het Automotive Talent of the Year 2015-2016. De Company of the Year award is de opvolger van de verkiezing Automotive Manager of the Year. “Het past meer in deze tijd om de nadruk te leggen op de bedrijfspresentatie dan op de individuele prestatie”, aldus Luberto van Buiten, hoofdredacteur van het organiserende vakblad Automotive. “Voorgaande winnaars benadrukten altijd dat ze deze prestatie nooit zonder het hele team hadden kunnen neerzetten.”

Automotive is erg blij met de vakkundige jury, zegt Van Buiten. “De ANWB verenigt een groot deel van de autobezittende consumenten en kijkt kritisch naar het reilen en zeilen binnen de autobranche. Dat houdt de branche scherp. Daarnaast is de ANWB momenteel druk bezig met pilots om de telematica toe te passen in de eigen bedrijfsvoering en dat sluit mooi aan op het thema: Connect.”

Krachtig team
Van den Eijnden en Berkhof zijn beiden voormalig winnaars van de Manager of the Year verkiezing. “Zij weten wat er nodig is om een bedrijf naar de top te brengen en hoe je van individuen in een organisatie een krachtig team smeedt. Die kennis koppelen ze aan een schat aan ervaring in en over de autobranche”, aldus Van Buiten.

Robert Keus is oprichter van het digitaal innovatie bureau Brthrs. “We kiezen altijd één jurylid uit dat niet uit de branche komt, omdat die persoon met een andere bril naar de kandidaten kijkt. En dat is zeer verfrissend”, aldus Van Buiten. Brthrs was zelf ook al eens finalist in een landelijke ondernemersverkiezing.

Bekijk hier een sfeerimpressie van het Automotive Gala in 2014.

De genomineerden voor de Innovam-RDC Company of the Year 2015-2016 award zijn reeds bekendgemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.