Emissie-gegevens UK blijken een lachertje

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Laszlo Mogyorossy

    Dhr. Nick Molden loopt slecht een dikke 25 jaar achter wat betreft zijn kennis van de europese emissie wetgeving.
    In Richtlijn 98/69/EG worden al de eisen voor euro 3 weer gegeven, d.i: koude start, stad- en buitenweg cyclus, incl. een traject waarbij , weliswaar kortstondig, een snelheid van 130 km/h wordt bereikt.
    130 kmh is een snelheid waarvan de gemiddelde amerikaan slecht kan dromen.
    En dat de EG cyclus uitgaat van een beheerste rijstijl, ja dat klopt, wat hebben wij aan een U.S. stoplicht race, en hoe representatief is dat voor de gemiddelde weldenkende europese automobilist ??