VDL NedCar Born gaat nieuw model Mini bouwen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • H. Warmenhoven

    het is een aardige redenatie en stemt hoopvol. de werkelijkheid zal anders uitpakken. zie de berichten over m.n. verkoopcijfers, als consumenten gekochte hebben gaat de auto jaren mee. er is nu ook wel spraken van uitstel van aankopen. tegelijk zijn er ook andere bestedingen van de € bijv. de woningmarkt en het hebben en houden van inkomen is wellicht een grotere zorg. als dat in orde is volgen de bestedingen vanzelf. en beste Harald groot denken kan weleens ongelukkig uitvallen voor velen. produceren naar de behoefte en niet in big numbers, volg de markt!

  • C van den Bos

    ik geloof in ondernemerschap en (internationale) samenwerking. doemdenken heeft nooit zin: BMW & VDL chapeau!