Koops en Kole pakken VOC-leerbedrijfprijzen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prijsuitreiking werd verzorgd door VOC-directeur Frank Vos tijdens de beurs Transport Venray. De leerbedrijven zijn onder andere getoetst op betrokkenheid bij het opleidingsproces, opleidingsplan, personeelsbeleid, deelname aan activiteiten, het vervullen van de ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. De overige genomineerde leerbedrijven waren ABS Autoherstel Van Leeuwen in Aarle Rixtel, Best, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk; Autoschade Schepenwijk in Enkhuizen; Bekkers Autoschade in Helmond, Eindhoven en Valkenswaard; en Pecocar in Albergen.

Bij de praktijkopleiders keek VOC bovenal naar kennis en persoonlijke vaardigheden, onder meer op het gebied van organisatie, begeleiding en samenwerking. Maarten Kole kreeg zijn onderscheiding uit handen van Sten Tegels, deelnemer aan de WorldSkills 2011 op het onderdeel autospuiten en werkzaam bij ABS Peter Brouwers Autoschade in Roermond. Zijn medestrijders waren Frans Caspers van Autoschade Service Katwijk in Katwijk; Paul van Dam van Burgers Carrosserie in Aalsmeer; Ailko Draaijer van Autoschade Herstel Boog in Hoogezand en Henk de Groot van De Groot Autoschadeherstel in Beekbergen.

Nieuw
De verkiezing van de beste praktijkopleider was nieuw bij VOC. Zowel Koops Furness Schadeherstel Bunschoten als Maarten Kole dingen met winnaars uit andere bedrijfstakken mee naar de landelijke titel ‘Leerbedrijf van het jaar’ of ‘Praktijkopleider van het jaar’. De finale vindt plaats op 5 maart 2012 en wordt georganiseerd door samenwerkingsverband van kenniscentra voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven Colo.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.