Prins Maurits boos over belasten elektrische auto (filmpje)

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Van Arken

  Voor het kwart miljoen dat de Prins vangt om de elektrische auto te promoten, mag hij van mij ook boos zijn. Wij zijn dat allang op hem.

 • Marco

  Wat in de hele discussie ontbreekt is dat wij straks de elektrische auto hard nodig hebben om ons elektriciteits-netwerk stabiel te houden. Zonnepanelen zijn nu al economisch aantrekkelijk en worden straks massaal zonder subsidie op de nederlandse daken gelegd. Dan heb je accu’s (lees auto’s) nodig. Anders leveren wij allen samen zomers meer stroom dan we in Nederland verbruiken. Regeren is vooruitzien toch?

Prins Maurits boos over belasten elektrische auto (filmpje) | Automotive Online

Prins Maurits boos over belasten elektrische auto (filmpje)

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Van Arken

  Voor het kwart miljoen dat de Prins vangt om de elektrische auto te promoten, mag hij van mij ook boos zijn. Wij zijn dat allang op hem.

 • Marco

  Wat in de hele discussie ontbreekt is dat wij straks de elektrische auto hard nodig hebben om ons elektriciteits-netwerk stabiel te houden. Zonnepanelen zijn nu al economisch aantrekkelijk en worden straks massaal zonder subsidie op de nederlandse daken gelegd. Dan heb je accu’s (lees auto’s) nodig. Anders leveren wij allen samen zomers meer stroom dan we in Nederland verbruiken. Regeren is vooruitzien toch?