Breeman beste Leerbedrijf; Kriek beste Leermeester

Redactie Redactie
• Laatste update:

Breeman en Kriek onderscheiden zich volgens de vakjury doordat ze dicht bij de leerlingen staan. De jury roemde Breeman om zijn duidelijke visie op de toekomst van het bedrijf en de autobranche in zijn geheel. “Het is een bedrijf dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt in de regio en ook jongeren met grotere afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. Het bedrijf heeft een zeer hechte relatie met het ROC.”

Kriek werd daarbij geprezen om zijn geduld. “Als het nodig is om iets twintig keer uit te leggen, dan doe ik dat”, aldus de winnaar. Bij de prijsuitreiking wees Bovag-bondsvoorzitter Geert Vermeer op het persoonlijke belang van deze verkiezing: “Landelijk zijn er enkele duizenden leermeesters, maar hier staan de uitblinkers.”

Onder de genomineerde leerbedrijven waren verder Automobielbedrijf Jos Bogman in Beek, Pon Power in Papendrecht en Kwikfit in Alphen aan de Rijn. Bij de leermeesters waren dit Martin de Bondt van Auto Maasstad (Rotterdam) en Ron Linskens van JFC HQ Car Craft Center (Brunssum).

Prijswinnaar Kriek ontving een oorkonde, een beeldje en waardecheque van 500 euro die hij naar eigen inzicht mag besteden. Ook autobedrijf Breeman kreeg een oorkonde en een beeldje, en daarnaast een opleidingscheque ter waarde van 1.000 euro.

De verkiezing voor de mobiliteitsbranche is georganiseerd door Innovam. De winnaars doen mee aan de landelijke verkiezing die wordt georganiseerd door vereniging van samenwerkende kenniscentra Colo, in samenwerking met het ministerie van OCW. De winnaar van de landelijke verkiezing wordt op 5 maart 2012 bekendgemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Breeman beste Leerbedrijf; Kriek beste Leermeester | Automotive Online

Breeman beste Leerbedrijf; Kriek beste Leermeester

Redactie Redactie
• Laatste update:

Breeman en Kriek onderscheiden zich volgens de vakjury doordat ze dicht bij de leerlingen staan. De jury roemde Breeman om zijn duidelijke visie op de toekomst van het bedrijf en de autobranche in zijn geheel. “Het is een bedrijf dat zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt in de regio en ook jongeren met grotere afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft. Het bedrijf heeft een zeer hechte relatie met het ROC.”

Kriek werd daarbij geprezen om zijn geduld. “Als het nodig is om iets twintig keer uit te leggen, dan doe ik dat”, aldus de winnaar. Bij de prijsuitreiking wees Bovag-bondsvoorzitter Geert Vermeer op het persoonlijke belang van deze verkiezing: “Landelijk zijn er enkele duizenden leermeesters, maar hier staan de uitblinkers.”

Onder de genomineerde leerbedrijven waren verder Automobielbedrijf Jos Bogman in Beek, Pon Power in Papendrecht en Kwikfit in Alphen aan de Rijn. Bij de leermeesters waren dit Martin de Bondt van Auto Maasstad (Rotterdam) en Ron Linskens van JFC HQ Car Craft Center (Brunssum).

Prijswinnaar Kriek ontving een oorkonde, een beeldje en waardecheque van 500 euro die hij naar eigen inzicht mag besteden. Ook autobedrijf Breeman kreeg een oorkonde en een beeldje, en daarnaast een opleidingscheque ter waarde van 1.000 euro.

De verkiezing voor de mobiliteitsbranche is georganiseerd door Innovam. De winnaars doen mee aan de landelijke verkiezing die wordt georganiseerd door vereniging van samenwerkende kenniscentra Colo, in samenwerking met het ministerie van OCW. De winnaar van de landelijke verkiezing wordt op 5 maart 2012 bekendgemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.