Zakelijk youngtimer rijden fors duurder

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Pijl

    Alsof het leven al niet ingewikkeld genoeg is ziet deze overheid toch iedere keer weer kans de zaken nog ingewikkelder te maken dan ze al zijn. 5 verschillende bijtellingstarieven, kilometerstaten, verschillende schorsingstarieven. Het houdt niet op in dit achterlijke ambtenarenland. Ergerlijker is dat je nooit ergens van op aan kunt want met onbeschoft grote regelmaat wordt alles maar weer even veranderd. Jaja, leuker kunnen ze het niet maken. Makkelijker dus ook niet.