Fout kenteken met grote gevolgen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Miny Hondebrink

    Ik vind de opmerking van de heerBosman m.b.t. het terugdraaien van de kilometers in Duitsland en Belgie t.o.v Nederland niet geheel juist.
    In tegenstelling tot Nederland is het terugdraaien van de kilometers in Duitsland strafbaar. Wij importeren inmiddels meer dan 50 jaar auto’s uit o.a. Duitsland en hebben gedurende deze periode misschien 15 auto’s gehad waar de km-stand onjuist was. Hiervoor kun je verkopende partij in Duitsland aanspreken.

  • Spierings Arnold

    Het door Duitsland afgegeven tijdelijke kenteken moet conform artikel 30 v/d Europese regelgeving ZEKER ook als zodanig in Nederland worden geaccepteerd!!!!!! maar af ze werten het niet of ze WILLEN het niet weten!!!!.