Elektrische smart 300 keer te huur in Amsterdam

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Myburgh

  GEWELDIG! Wat is reikafstand & kosten?

 • Mercedes-Benz Nederland

  De smart heeft een actieradius van 135 km. Wat betreft de kosten: je betaalt niet per kilometer, maar per minuut. Eén minuut rijden kost 29 eurocent, een uur kost 12,90 euro. Het dagtarief is 39 euro per 24 uur. Wie z’n Car2go-auto even stilzet, bijvoorbeeld tijdens een lunch of een bezoek aan de kapper, betaalt 9 eurocent per minuut. Kijk voor meer informatie op http://www.car2go.com. Daar kunt u zich nog kosteloos pre-registreren!

 • elly

  Belachelijk Duur,en neemt weet 2 parkeerpls in beslag in de buurt waar ik woon .echt te gek voor woorden.!!!!!!!!!

Elektrische smart 300 keer te huur in Amsterdam | Automotive Online

Elektrische smart 300 keer te huur in Amsterdam

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Myburgh

  GEWELDIG! Wat is reikafstand & kosten?

 • Mercedes-Benz Nederland

  De smart heeft een actieradius van 135 km. Wat betreft de kosten: je betaalt niet per kilometer, maar per minuut. Eén minuut rijden kost 29 eurocent, een uur kost 12,90 euro. Het dagtarief is 39 euro per 24 uur. Wie z’n Car2go-auto even stilzet, bijvoorbeeld tijdens een lunch of een bezoek aan de kapper, betaalt 9 eurocent per minuut. Kijk voor meer informatie op http://www.car2go.com. Daar kunt u zich nog kosteloos pre-registreren!

 • elly

  Belachelijk Duur,en neemt weet 2 parkeerpls in beslag in de buurt waar ik woon .echt te gek voor woorden.!!!!!!!!!