Ruim 18 duizend bezoekers Hardenberg

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het is een kleine min ten opzichte van de vorige editie, maar toen hadden we ook een recordaantal bezoekers. Het is tenslotte een regionale beurs. Op een gegeven moment behaal je natuurlijk een maximum en is de hele markt afgedekt. Ik denk dat dit een mooi aantal is.”

Huising is ook tevreden over de inhoud van de beurs. “Organisatorisch verliep het weer goed en ik kreeg veel positieve reacties van de exposanten. Verder hadden we dit jaar voor het eerst het diagnoseproject van Autokompas, dat positief werd ontvangen. Het was een leuk nieuw project, ook omdat we nu internationale fabrikanten over de vloer hadden.” 

De volgende beurs van Evenementenhal vindt op 15 tot en met 17 november plaats in de nieuwe locatie in Venray. Op deze eerste editie worden alle “beurzen op wielen” bij elkaar gevoegd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.