Gratis masterclass fleetmanagement

Redactie Redactie
• Laatste update:

De masterclass ‘Fleetmanagement, een vak waarmee je geld kunt besparen’begint om 11.00 uur. Behalve beleid, kengetallen en trends & ontwikkelingen, worden ook tien direct toepasbare ‘quick wins’ behandeld.

Aanmelding
De masterclass duurt een uur en is bedoeld voor mensen die binnen hun bedrijf verantwoordelijk zijn voor het beheer van een wagenpark. Deelnemers ontvangen na afloop een coupon voor een gratis vrijblijvend consult door Fleet Support. Tijdens dat consult wordt het besparingspotentieel vastgesteld van het betreffende bedrijf.

Wilt u deelnemen aan de masterclass, meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar autorai@fleetmotive.nl o.v.v. ‘Masterclass’. Vermeldt in de mail uw naam, bedrijfsgegevens, telefoonnummer en het aantal auto’s in uw wagenpark. U krijgt dan een toegangskaart, inclusief entree voor de AutoRAI 2009, toegestuurd. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel!

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.