ASV wint Werkplaats van Nederland competitie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jury, bestaande uit onder meer afgevaardigden van initiatiefnemer Lavans, Arboned, Innovam en Heiwegen Consultancy, verkoos de werkplaats van ASV als beste van de 155 deelnemers. ASV was het bedrijf dat op de onderdelen representativiteit, orde & netheid, vloerhygiëne, sanitaire hygiëne, indeling van de werkplaats en milieu en veiligheid in totaal de hoogste score behaalde.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ASV wint Werkplaats van Nederland competitie | Automotive Online

ASV wint Werkplaats van Nederland competitie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De jury, bestaande uit onder meer afgevaardigden van initiatiefnemer Lavans, Arboned, Innovam en Heiwegen Consultancy, verkoos de werkplaats van ASV als beste van de 155 deelnemers. ASV was het bedrijf dat op de onderdelen representativiteit, orde & netheid, vloerhygiëne, sanitaire hygiëne, indeling van de werkplaats en milieu en veiligheid in totaal de hoogste score behaalde.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.