Audits voor Werkplaats van Nederland van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aan de hand van de auditrapporten worden de finalisten gekozen. De tien kanshebbers worden in februari bekend gemaakt. Een jury zal deze bedrijven bezoeken en hieruit een winnaar kiezen die in maart de award krijgt uitgereikt.

Tijdens de audit wordt er gekeken naar hygiëne, veiligheid, representatie en duurzaamheid. Zoals gebruikelijk ontvangen de deelnemers de resultaten uit hun auditrapport. Voor het eerst worden de bedrijven hierin ook vergeleken met andere deelnemende werkplaatsen uit de regio, met het gemiddelde van alle werkplaatsen en met collega-dealers of –universelen.

Lavans organiseert de wedstrijd voor de vierde keer. Autobedrijf Gert Mulder uit Brummen won de vorige editie. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Audits voor Werkplaats van Nederland van start | Automotive Online

Audits voor Werkplaats van Nederland van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aan de hand van de auditrapporten worden de finalisten gekozen. De tien kanshebbers worden in februari bekend gemaakt. Een jury zal deze bedrijven bezoeken en hieruit een winnaar kiezen die in maart de award krijgt uitgereikt.

Tijdens de audit wordt er gekeken naar hygiëne, veiligheid, representatie en duurzaamheid. Zoals gebruikelijk ontvangen de deelnemers de resultaten uit hun auditrapport. Voor het eerst worden de bedrijven hierin ook vergeleken met andere deelnemende werkplaatsen uit de regio, met het gemiddelde van alle werkplaatsen en met collega-dealers of –universelen.

Lavans organiseert de wedstrijd voor de vierde keer. Autobedrijf Gert Mulder uit Brummen won de vorige editie. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.