Mulder wint ‘Werkplaats van Nederland’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het autobedrijf kwam als beste uit de bus op basis van het ViaNorm-onderzoek en de jurybeoordeling. De vele verrassende klantenacties van Mulder, zoals gratis pech onderweg workshops en bandenservices in de weekenden waren doorslaggevend voor de winst van het Brummense bedrijf. Op de tweede plaats eindigde Rüttchen uit Veghel, een werkplaats voor bedrijfswagens. Volvo De Beemd Oirschot veroverde de derde plaats.

Mulder kreeg de wisselbokaal mee en een uitgebreid prijzenpakket met daarin een kartarrangement, bezoek aan een FIA-GT race, een Hazet werkplaatspakket, een cheque voor werkplaatsequipment en een cheque voor Innovam-opleidingen.

Bekijk hier voor een videoregistratie van de avond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mulder wint ‘Werkplaats van Nederland’ | Automotive Online

Mulder wint ‘Werkplaats van Nederland’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het autobedrijf kwam als beste uit de bus op basis van het ViaNorm-onderzoek en de jurybeoordeling. De vele verrassende klantenacties van Mulder, zoals gratis pech onderweg workshops en bandenservices in de weekenden waren doorslaggevend voor de winst van het Brummense bedrijf. Op de tweede plaats eindigde Rüttchen uit Veghel, een werkplaats voor bedrijfswagens. Volvo De Beemd Oirschot veroverde de derde plaats.

Mulder kreeg de wisselbokaal mee en een uitgebreid prijzenpakket met daarin een kartarrangement, bezoek aan een FIA-GT race, een Hazet werkplaatspakket, een cheque voor werkplaatsequipment en een cheque voor Innovam-opleidingen.

Bekijk hier voor een videoregistratie van de avond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.