Van Geel opent AutovakRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Mobiliteit is daar toch de drijvende kracht achter”, zei hij. Gert Jan Sluyter, voorzitter van het tentoonstellingscomité van de AutovakRAI, gebruikte de aanwezigheid van de politicus om te benadrukken dat de huidige apk-frequentie toch vooral gehandhaafd moet blijven. “Ook uw fractie zal de afweging moeten maken met in het achterhoofd dat achttien procent van de auto’s na drie jaar wordt afgekeurd op onder meer remmen en verlichting”, zei hij. Ook benadrukte hij dat de wens om de frequentie te handhaven “absoluut niet voortkomt uit economische motieven, zoals nog wel eens beweerd wordt.” Van Geel deed uiteraard geen toezeggingen, maar beloofde wel dat het CDA “zorgvuldig naar de kwestie zal kijken voordat er een beslissing wordt genomen”.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Geel opent AutovakRAI | Automotive Online

Van Geel opent AutovakRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Mobiliteit is daar toch de drijvende kracht achter”, zei hij. Gert Jan Sluyter, voorzitter van het tentoonstellingscomité van de AutovakRAI, gebruikte de aanwezigheid van de politicus om te benadrukken dat de huidige apk-frequentie toch vooral gehandhaafd moet blijven. “Ook uw fractie zal de afweging moeten maken met in het achterhoofd dat achttien procent van de auto’s na drie jaar wordt afgekeurd op onder meer remmen en verlichting”, zei hij. Ook benadrukte hij dat de wens om de frequentie te handhaven “absoluut niet voortkomt uit economische motieven, zoals nog wel eens beweerd wordt.” Van Geel deed uiteraard geen toezeggingen, maar beloofde wel dat het CDA “zorgvuldig naar de kwestie zal kijken voordat er een beslissing wordt genomen”.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.