‘Middelgrote bedrijven in de knel’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Niet alleen de administratieve lastendruk en complexe en steeds veranderende regelgeving remmen hun groei, de bedrijven ondervinden ook weerstand als het gaat om financiering, ruimte en arbeidsmarkt”, aldus de onderzoekers. Loek Hermans, voorman van MKB Nederland, hekelt de terughoudendheid van de Nederlandse bankiers. “Banken zijn vandaag de dag huiverig voor middelgrote bedrijven die internationaal willen expanderen”, zegt hij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Middelgrote bedrijven in de knel’ | Automotive Online

‘Middelgrote bedrijven in de knel’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Niet alleen de administratieve lastendruk en complexe en steeds veranderende regelgeving remmen hun groei, de bedrijven ondervinden ook weerstand als het gaat om financiering, ruimte en arbeidsmarkt”, aldus de onderzoekers. Loek Hermans, voorman van MKB Nederland, hekelt de terughoudendheid van de Nederlandse bankiers. “Banken zijn vandaag de dag huiverig voor middelgrote bedrijven die internationaal willen expanderen”, zegt hij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.