Column Ton Roks: Mijlpaal

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Column Ton Roks: Mijlpaal

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Marc Klaver

    Tesla bouwt op dit moment de efficiënste EV’s. Het gemiddelde praktijkverbruik van de Model S bedraagt 20,35 kW/h op 100 km, dat van de Model 3 16,85 kW/h op 100 km. Gezien het formaat en de prestaties van deze modellen zijn dat keurige waardes. De BMW i3 komt uit met 14,86 kW/h op 100 km, relatief veel voor een kleine auto. (bron verbruikscijfers: spritmonitor.de)

Column Ton Roks: Mijlpaal | Automotive Online

Column Ton Roks: Mijlpaal

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Column Ton Roks: Mijlpaal

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Marc Klaver

    Tesla bouwt op dit moment de efficiënste EV’s. Het gemiddelde praktijkverbruik van de Model S bedraagt 20,35 kW/h op 100 km, dat van de Model 3 16,85 kW/h op 100 km. Gezien het formaat en de prestaties van deze modellen zijn dat keurige waardes. De BMW i3 komt uit met 14,86 kW/h op 100 km, relatief veel voor een kleine auto. (bron verbruikscijfers: spritmonitor.de)