Mercedes-Benz breidt occasionlabel uit met personenauto’s

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Mercedes-Benz start met occasionlabel voor personenauto's. (Foto: Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz lanceert, in navolging van het occasionlabel voor bestelwagens, nu ook een occasionlabel voor personenwagens. De gebruikte personenwagens worden verkocht onder het label Mercedes-Benz Certified. Dat meldt de autofabrikant in een persbericht. Mercedes-Benz laat weten geen informatie te geven over verkoopcijfers of concrete verwachtingen.

Onder het occasionlabel komen alleen gebruikte personenwagens in aanmerking die niet ouder zijn dan zes jaar en maximaal 150 duizend kilometer hebben gereden. Ook de onderhoudshistorie en het gebruik van eventuele vervanging of reparatie van originele onderdelen is bekend, aldus het bedrijf. Bij aankoop wordt een garantie van 24 maanden gegeven. Ook zijn de occasions connected via de zogeheten Mercedes me-app, meldt het persbericht. 

De autofabrikant startten twee jaar geleden met het occasionlabel voor gebruikte bestelwagens, dat een doorontwikkeling was van het bestaande Used 1-label. Eerder dit jaar startte ook Subaru met een eigen occasionlabel. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Mercedes-Benz breidt occasionlabel uit met personenauto’s | Automotive Online

Mercedes-Benz breidt occasionlabel uit met personenauto’s

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Mercedes-Benz start met occasionlabel voor personenauto's. (Foto: Mercedes-Benz)

Mercedes-Benz lanceert, in navolging van het occasionlabel voor bestelwagens, nu ook een occasionlabel voor personenwagens. De gebruikte personenwagens worden verkocht onder het label Mercedes-Benz Certified. Dat meldt de autofabrikant in een persbericht. Mercedes-Benz laat weten geen informatie te geven over verkoopcijfers of concrete verwachtingen.

Onder het occasionlabel komen alleen gebruikte personenwagens in aanmerking die niet ouder zijn dan zes jaar en maximaal 150 duizend kilometer hebben gereden. Ook de onderhoudshistorie en het gebruik van eventuele vervanging of reparatie van originele onderdelen is bekend, aldus het bedrijf. Bij aankoop wordt een garantie van 24 maanden gegeven. Ook zijn de occasions connected via de zogeheten Mercedes me-app, meldt het persbericht. 

De autofabrikant startten twee jaar geleden met het occasionlabel voor gebruikte bestelwagens, dat een doorontwikkeling was van het bestaande Used 1-label. Eerder dit jaar startte ook Subaru met een eigen occasionlabel. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.