Rasenberg naar Belgische dealerholding Beerens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rasenberg gaat zich voornamelijk richten op de Europese inkoop en handel. “In België is van oudsher veel focus op export. Ik denk dat er ook in Nederland volop kansen liggen, dus daar ga ik me zeker ook op richten”, aldus Rasenberg.

Hij vindt de stap naar België uitdagend. “Ik denk dat het echt bij mij past. Het is een volledig nieuwe internationale stap voor zowel mij persoonlijk als voor de Beerens Group.”

Beerens Group is één van de grootste autobedrijven in België, met dealer-, leasing-, verhuur-, occasion- en schadeherstelactiviteiten. Dealers van Beerens voeren de merken Opel en Nissan. Vorig jaar verkocht Beerens Group zijn Volkswagen- en Audi-dealerschap (tien vestigingen) aan importeur D’ieteren.

Rasenberg naar Belgische dealerholding Beerens | Automotive Online

Rasenberg naar Belgische dealerholding Beerens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rasenberg gaat zich voornamelijk richten op de Europese inkoop en handel. “In België is van oudsher veel focus op export. Ik denk dat er ook in Nederland volop kansen liggen, dus daar ga ik me zeker ook op richten”, aldus Rasenberg.

Hij vindt de stap naar België uitdagend. “Ik denk dat het echt bij mij past. Het is een volledig nieuwe internationale stap voor zowel mij persoonlijk als voor de Beerens Group.”

Beerens Group is één van de grootste autobedrijven in België, met dealer-, leasing-, verhuur-, occasion- en schadeherstelactiviteiten. Dealers van Beerens voeren de merken Opel en Nissan. Vorig jaar verkocht Beerens Group zijn Volkswagen- en Audi-dealerschap (tien vestigingen) aan importeur D’ieteren.