Importwereld.nl start franchiseketen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Franchisenemers kunnen gebruik maken van het softwaresysteem van Importwereld.nl. Hiermee krijgen ze inzicht in transportkosten, de locatie van de auto en de hoogte van de bpm. Ook kunnen ze via het systeem geautomatiseerd een offerte uitdraaien. Verder komt de bedrijfsnaam op Importwereld.nl bij de advertenties te staan.

140 duizend auto’s
Volgens initiatiefnemer Ben Kikkert vergroten autobedrijven op deze manier hun aanbod en rendement. “In plaats van dat een autobedrijf een fysieke voorraad heeft van enkele tientallen auto’s die stof staan te vergaren, heeft het nu alleen een actuele, virtuele voorraad van meer dan honderdduizend auto’s”, zegt Kikkert. “Ook voor de hoogte van de bpm is het gunstiger een auto pas te importeren als je er al een koper voor hebt.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.