Autoveiling.nl lanceert beheersysteem voor remarketing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op dit moment zijn bedrijven bij de remarketing van hun gebruikte auto’s vaak aangewezen op verschillende toeleveranciers, die allemaal met verschillende systemen en processen werken”, zegt directeur Wierd Meijering van de AVN Group, waar Autoveiling Nederland onder valt.

Met het nieuwe erp-systeem kan volgens Meijering het gehele remarketingproces op een professionele manier zelf uitgevoerd worden: van inspecteren tot schadecalculatie, van inruilen tot verkopen en van factureren tot rapporteren. “Door het remarketingproces goed te beheren kan het rendement op hun occasions tot wel 300 euro per auto omhoog.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.