Achtergrond | Rechter aan zet in ‘Franchisewet’-zaak Stellantis

Stellantis • Dealerverenigingen van Opel (VODN) en Peugeot, Citroën en DS (VGPCN) vragen om een zogenaamde “verklaring voor recht” dat de dealerovereenkomsten en de reparateurovereenkomsten van de betrokken vier merken franchiseovereenkomsten zijn.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Achtergrond | Rechter aan zet in ‘Franchisewet’-zaak Stellantis | Automotive Online

Achtergrond | Rechter aan zet in ‘Franchisewet’-zaak Stellantis

Stellantis • Dealerverenigingen van Opel (VODN) en Peugeot, Citroën en DS (VGPCN) vragen om een zogenaamde “verklaring voor recht” dat de dealerovereenkomsten en de reparateurovereenkomsten van de betrokken vier merken franchiseovereenkomsten zijn.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.