Speciale podcast: Aiways gaat voor zijn tweede kans

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Afbeelding: Promedia

Maar liefst 27 nieuwe merken bestormen de komende maanden de Nederlandse markt of zijn pasgeleden gelanceerd.

AM heeft de taak op zich genomen om de nieuwkomers in kaart te brengen. Zo staat de nieuwste editie van het magazine voor een groot deel in het teken van deze nieuwkomers. Ook zullen we dit onderwerp de komende weken uitgebreid behandelen. Zo zetten we de nieuwe toetreders op een rij, bespreken we met kenners en ervaringsdeskundigen de (on) mogelijkheden en maken we een voorzichtige inschatting van de kans op succes. Beluister hier de nieuwste aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive met Guido Pot, deze keer met als onderwerp: Ford

In deel een van deze speciale podcast over de nieuwkomers brengen we de vloedgolf in kaart in een goed gesprek met redactie-expert Bart Kuijpers, autojournalist Wouter Karssen en ondernemer Jan Nigten. Laatstgenoemde leidt de introductie van het merk Aiways in Nederland, dus zoomen we tijdens het gesprek dieper in op zijn strategie en ervaringen. Aiways is nu twee jaar actief en heeft in die tijd de strategie al behoorlijk gewijzigd. De host is adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst.

 

Werkt de widget niet? Klikt hier!

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Speciale podcast: Aiways gaat voor zijn tweede kans | Automotive Online

Speciale podcast: Aiways gaat voor zijn tweede kans

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Afbeelding: Promedia

Maar liefst 27 nieuwe merken bestormen de komende maanden de Nederlandse markt of zijn pasgeleden gelanceerd.

AM heeft de taak op zich genomen om de nieuwkomers in kaart te brengen. Zo staat de nieuwste editie van het magazine voor een groot deel in het teken van deze nieuwkomers. Ook zullen we dit onderwerp de komende weken uitgebreid behandelen. Zo zetten we de nieuwe toetreders op een rij, bespreken we met kenners en ervaringsdeskundigen de (on) mogelijkheden en maken we een voorzichtige inschatting van de kans op succes. Beluister hier de nieuwste aflevering van Mobtalk, de podcast van Automotive met Guido Pot, deze keer met als onderwerp: Ford

In deel een van deze speciale podcast over de nieuwkomers brengen we de vloedgolf in kaart in een goed gesprek met redactie-expert Bart Kuijpers, autojournalist Wouter Karssen en ondernemer Jan Nigten. Laatstgenoemde leidt de introductie van het merk Aiways in Nederland, dus zoomen we tijdens het gesprek dieper in op zijn strategie en ervaringen. Aiways is nu twee jaar actief en heeft in die tijd de strategie al behoorlijk gewijzigd. De host is adjunct-hoofdredacteur Gandor Bronkhorst.

 

Werkt de widget niet? Klikt hier!

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.