Auto Hoogenboom koopt Autobedrijf Rijnwoud

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autobedrijf Rijnwoud wordt overgenomen door Auto Hoogenboom. (Foto: Autobedrijf Rijnwoud)

Auto Hoogenboom, onderdeel van Dealergroep Pon, heeft Autobedrijf Rijnwoud in Rotterdam gekocht. De overname, die ingaat op 1 maart, ligt nu ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Directeur-eigenaar Wouter van Engen en directeur-eigenaar Reinier Renckens van Autobedrijf Rijnwoud treden toe tot het managementteam van Auto Hoogenboom. Dat maakt Auto Hoogenboom bekend.

Met de aankoop van Seat- en Skoda-dealer Autobedrijf Rijnwoud versterkt het dealerbedrijf zijn positie in de regio Rotterdam-Rijnmond. Volgens Gerlach Doude van Troostwijk, algemeen directeur van Auto Hoogenboom, is het dealerbedrijf “een begrip aan de Rotterdamse Autostrada”. De activiteiten van het dealerbedrijf worden ook na de overname door Auto Hoogenboom voortgezet op het huidige adres.

Sterkere positie

Wouter van Engen, directeur-eigenaar van Autobedrijf Rijnwoud, kijkt uit naar de samenwerking met Auto Hoogenboom. “Met de combinatie van slagkracht en slagvaardigheid van beide bedrijven zullen wij een sterkere positie in Rotterdam-Noord innemen.” Dealergroep Pon in met 24 duizend nieuwverkopen per jaar de tweede grootste dealer van Nederland. Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Auto Hoogenboom heeft zes vestigingen in Rotterdam-Zuid, Spijkenisse en Vlaardingen en telt twee schadeherstelbedrijven in deze regio. Eerder kocht Auto Hoogenboom Auto Carma in Rotterdam.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Auto Hoogenboom koopt Autobedrijf Rijnwoud | Automotive Online

Auto Hoogenboom koopt Autobedrijf Rijnwoud

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autobedrijf Rijnwoud wordt overgenomen door Auto Hoogenboom. (Foto: Autobedrijf Rijnwoud)

Auto Hoogenboom, onderdeel van Dealergroep Pon, heeft Autobedrijf Rijnwoud in Rotterdam gekocht. De overname, die ingaat op 1 maart, ligt nu ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Directeur-eigenaar Wouter van Engen en directeur-eigenaar Reinier Renckens van Autobedrijf Rijnwoud treden toe tot het managementteam van Auto Hoogenboom. Dat maakt Auto Hoogenboom bekend.

Met de aankoop van Seat- en Skoda-dealer Autobedrijf Rijnwoud versterkt het dealerbedrijf zijn positie in de regio Rotterdam-Rijnmond. Volgens Gerlach Doude van Troostwijk, algemeen directeur van Auto Hoogenboom, is het dealerbedrijf “een begrip aan de Rotterdamse Autostrada”. De activiteiten van het dealerbedrijf worden ook na de overname door Auto Hoogenboom voortgezet op het huidige adres.

Sterkere positie

Wouter van Engen, directeur-eigenaar van Autobedrijf Rijnwoud, kijkt uit naar de samenwerking met Auto Hoogenboom. “Met de combinatie van slagkracht en slagvaardigheid van beide bedrijven zullen wij een sterkere positie in Rotterdam-Noord innemen.” Dealergroep Pon in met 24 duizend nieuwverkopen per jaar de tweede grootste dealer van Nederland. Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Auto Hoogenboom heeft zes vestigingen in Rotterdam-Zuid, Spijkenisse en Vlaardingen en telt twee schadeherstelbedrijven in deze regio. Eerder kocht Auto Hoogenboom Auto Carma in Rotterdam.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.