Grote brand bij Visscher PGH Tiel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Google Streetview (2019)

Bij de dealervestiging van Visscher PGH in Tiel heeft vandaag een grote brand gewoed. Het pand is in eigendom van de familie Visscher. Over de dealeractiviteiten was overeenstemming om ze te verkopen aan Herwers Groep (Hyundai) en Mulders Opel (Peugeot en Citroën), maar beide deals zijn nog niet gecommuniceerd. Visscher PGH verkocht eerder een deel van het bedrijf aan Van Vliet Autogroep en aan Amega Groep.

De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid schrijft dat er drie medewerkers lichtgewond zijn geraakt. Er zijn geen elektrische auto’s betrokken bij de brand. De brandweer blijft nog even voor nabluswerkzaamheden, meldt de veiligheidsregio. 

De brand ontstond in de werkplaats van de vestiging, vertelde eigenaar Henk Visscher tegen de Gelderlander. Hij schat de schade op twee miljoen euro. “Maar dat is een schatting. Al is het ‘slechts’ rookschade: auto’s met rookschade is heel beroerd.”

Er werken twintig man op de vestiging in Tiel. Ze verzamelen donderdagochtend in Culemborg. Alle werkzaamheden worden van Tiel naar Culemborg verplaatst.

Henk Visscher is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Grote brand bij Visscher PGH Tiel | Automotive Online

Grote brand bij Visscher PGH Tiel

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Google Streetview (2019)

Bij de dealervestiging van Visscher PGH in Tiel heeft vandaag een grote brand gewoed. Het pand is in eigendom van de familie Visscher. Over de dealeractiviteiten was overeenstemming om ze te verkopen aan Herwers Groep (Hyundai) en Mulders Opel (Peugeot en Citroën), maar beide deals zijn nog niet gecommuniceerd. Visscher PGH verkocht eerder een deel van het bedrijf aan Van Vliet Autogroep en aan Amega Groep.

De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid schrijft dat er drie medewerkers lichtgewond zijn geraakt. Er zijn geen elektrische auto’s betrokken bij de brand. De brandweer blijft nog even voor nabluswerkzaamheden, meldt de veiligheidsregio. 

De brand ontstond in de werkplaats van de vestiging, vertelde eigenaar Henk Visscher tegen de Gelderlander. Hij schat de schade op twee miljoen euro. “Maar dat is een schatting. Al is het ‘slechts’ rookschade: auto’s met rookschade is heel beroerd.”

Er werken twintig man op de vestiging in Tiel. Ze verzamelen donderdagochtend in Culemborg. Alle werkzaamheden worden van Tiel naar Culemborg verplaatst.

Henk Visscher is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.