Volvo-dealer Harrie Arendsen gaat taximerk LEVC voeren

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Volvo-dealer Harrie Arendsen voegt het merk LEVC toe. (Foto: LEVC)

Volvo-dealer Harrie Arendsen voegt het merk LEVC (London Electric Vehicle Company) aan zijn activiteiten toe. Het dealerbedrijf gaat de verkoop en aftersales van de elektrische taxi’s voor rekening nemen in Gelderland en Overijssel. Dat maakt LEVC, dat elektrische taxi’s en elektrische bestelwagens levert, vandaag bekend.

Frank Arendsen, managing director van Harrie Arendsen, stelt dat het Britse merk past binnen de strategie van het dealerbedrijf. “Deelname aan het Nederlandse LEVC-dealernetwerk past perfect bij ons doel om de rol van mobiliteitspartner te vervullen in plaats van een autoleverancier. Met het VN5-model kunnen we een lichte bedrijfswagen aanbieden die is uitgerust om aan de behoeften van commerciële klanten te voldoen.”

Onlangs breidde LEVC zijn dealernetwerk onlangs uit met Mobility Centre Rotterdam, dat eveneens een Volvo-dealer is. Het Zweedse merk levert een aandrijflijn waar LEVC gebruik van maakt. Ook Stern Lijnden heeft zich verbonden aan het merk, waardoor het Nederlandse dealernetwerk nu bestaat uit 3 dealerbedrijven die 9 locaties hebben.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Volvo-dealer Harrie Arendsen gaat taximerk LEVC voeren | Automotive Online

Volvo-dealer Harrie Arendsen gaat taximerk LEVC voeren

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Volvo-dealer Harrie Arendsen voegt het merk LEVC toe. (Foto: LEVC)

Volvo-dealer Harrie Arendsen voegt het merk LEVC (London Electric Vehicle Company) aan zijn activiteiten toe. Het dealerbedrijf gaat de verkoop en aftersales van de elektrische taxi’s voor rekening nemen in Gelderland en Overijssel. Dat maakt LEVC, dat elektrische taxi’s en elektrische bestelwagens levert, vandaag bekend.

Frank Arendsen, managing director van Harrie Arendsen, stelt dat het Britse merk past binnen de strategie van het dealerbedrijf. “Deelname aan het Nederlandse LEVC-dealernetwerk past perfect bij ons doel om de rol van mobiliteitspartner te vervullen in plaats van een autoleverancier. Met het VN5-model kunnen we een lichte bedrijfswagen aanbieden die is uitgerust om aan de behoeften van commerciële klanten te voldoen.”

Onlangs breidde LEVC zijn dealernetwerk onlangs uit met Mobility Centre Rotterdam, dat eveneens een Volvo-dealer is. Het Zweedse merk levert een aandrijflijn waar LEVC gebruik van maakt. Ook Stern Lijnden heeft zich verbonden aan het merk, waardoor het Nederlandse dealernetwerk nu bestaat uit 3 dealerbedrijven die 9 locaties hebben.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.