Toyota Van der Linde neemt Bakker & Van Duren over

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:
Henk de Vries

Dat melden beide bedrijven. Het is dit jaar de tweede overname in Toyota-dealerland. Oostendorp Auto kocht Toyota-dealer Gommans en Jansen.

De Vries is sinds 2009 eigenaar van Bakker & Van Duren in Emmeloord. “We zijn sinds eind jaren ’60 Toyota dealer in de Noordoostpolder. De markt verandert en samenwerking is essentieel om klanten op de lange termijn de service te kunnen blijven geven die ze gewend zijn.”

Efficiënter worden

De Vries denkt door de overname efficiënter te kunnen werken en kosten te kunnen besparen. “Door de samenvoeging kunnen we personeel uitwisselen, taken delen en elkaar versterken. Als er eens iemand ziek of op vakantie is, ben je niet meteen onthand.” Er werken vijf mensen bij Bakker & Van Duren.

Van der Linde is blij met de samenwerking met het professionele team in Emmeloord. “Iedereen is bekend met Toyota, gemotiveerd en enthousiast over het hele gamma. Met de nieuwe bedrijfswagens, C-HR en Yaris hebben we mooie troeven in handen.”

Toyota Van der Linde neemt Bakker & Van Duren over | Automotive Online

Toyota Van der Linde neemt Bakker & Van Duren over

Rob Blom Rob Blom
• Laatste update:
Henk de Vries

Dat melden beide bedrijven. Het is dit jaar de tweede overname in Toyota-dealerland. Oostendorp Auto kocht Toyota-dealer Gommans en Jansen.

De Vries is sinds 2009 eigenaar van Bakker & Van Duren in Emmeloord. “We zijn sinds eind jaren ’60 Toyota dealer in de Noordoostpolder. De markt verandert en samenwerking is essentieel om klanten op de lange termijn de service te kunnen blijven geven die ze gewend zijn.”

Efficiënter worden

De Vries denkt door de overname efficiënter te kunnen werken en kosten te kunnen besparen. “Door de samenvoeging kunnen we personeel uitwisselen, taken delen en elkaar versterken. Als er eens iemand ziek of op vakantie is, ben je niet meteen onthand.” Er werken vijf mensen bij Bakker & Van Duren.

Van der Linde is blij met de samenwerking met het professionele team in Emmeloord. “Iedereen is bekend met Toyota, gemotiveerd en enthousiast over het hele gamma. Met de nieuwe bedrijfswagens, C-HR en Yaris hebben we mooie troeven in handen.”