Autohaag Zeeuw koopt Kia-dealer Van Leeuwen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Alle medewerkers, inclusief eigenaar Marien van Leeuwen, gaan mee naar Autohaag Zeeuw. Door de overname groeit het bedrijf, dat dit jaar bij de eerste tien staat in de Automotive Dealerholding Top 60, naar 17 dealervestigingen.

Van Leeuwen was al subdealer van Autohaag Zeeuw. De activiteiten worden voortgezet vanuit hetzelfde pand, maar wel onder de naam van de nieuwe eigenaar. Autohaag Zeeuw was nog niet gevestigd in Delft, wel in Delfgauw.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.