Meer omzet en winst voor VDL

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt VDL vandaag.

De stijgende omzet bij de autodivisie komt voornamelijk door de toegenomen productie van auto’s in opdracht van BMW Group, maar ook door het leveren van persdelen aan derden en engineerings- en installatiewerkzaamheden. VDL geeft niet aan hoeveel winst Nedcar gemaakt heeft, maar stelt wel `dat het het jaar is afgesloten met een positief resultaat`.

De Mini Cabrio, het tweede model in opdracht van BMW Group, wordt sinds november exclusief in Born geproduceerd. Het productievolume (2015: 57 duizend eenheden) volgt de planning en de vooruitzichten voor 2016 zijn positief, aldus VDL. Eerder meldde VDL dat BMW een order had ingetrokken als gevolg van stakingen. Vorige maand werd er alsnog een cao-akkoord gesloten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Meer omzet en winst voor VDL | Automotive Online

Meer omzet en winst voor VDL

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt VDL vandaag.

De stijgende omzet bij de autodivisie komt voornamelijk door de toegenomen productie van auto’s in opdracht van BMW Group, maar ook door het leveren van persdelen aan derden en engineerings- en installatiewerkzaamheden. VDL geeft niet aan hoeveel winst Nedcar gemaakt heeft, maar stelt wel `dat het het jaar is afgesloten met een positief resultaat`.

De Mini Cabrio, het tweede model in opdracht van BMW Group, wordt sinds november exclusief in Born geproduceerd. Het productievolume (2015: 57 duizend eenheden) volgt de planning en de vooruitzichten voor 2016 zijn positief, aldus VDL. Eerder meldde VDL dat BMW een order had ingetrokken als gevolg van stakingen. Vorige maand werd er alsnog een cao-akkoord gesloten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.