Lidl shopt naar leegstaande autopanden

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Bolsward wil de supermarkt zich vestigen in de voormalige VW-vestiging van G. de Jong. In Eibergen wil Lidl het pand van de voormalige Suzuki-dealer Iliohan betrekken. De plannen moeten nog definitief worden goedgekeurd.

Vastgoedrapport
Supermarkten zijn een populaire herbestemming van autopanden. Maar de weerstand bij de lokale middenstand is vaak groot, waardoor veel plannen uiteindelijk mislukken. Dat blijkt uit de derde druk van het Automotive Rapport Vastgoed.

In het vastgoedrapport staat per provincie een overzicht van alle autopanden (650 in totaal) die te huur of te koop worden aangeboden (inclusief vierkante meters, prijzen, bestemming en een link naar het object).

In het rapport staat ook een studie naar leegstand en herbestemming.

Klik hier voor meer informatie over het Automotive Rapport Vastgoed

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Lidl shopt naar leegstaande autopanden | Automotive Online

Lidl shopt naar leegstaande autopanden

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Bolsward wil de supermarkt zich vestigen in de voormalige VW-vestiging van G. de Jong. In Eibergen wil Lidl het pand van de voormalige Suzuki-dealer Iliohan betrekken. De plannen moeten nog definitief worden goedgekeurd.

Vastgoedrapport
Supermarkten zijn een populaire herbestemming van autopanden. Maar de weerstand bij de lokale middenstand is vaak groot, waardoor veel plannen uiteindelijk mislukken. Dat blijkt uit de derde druk van het Automotive Rapport Vastgoed.

In het vastgoedrapport staat per provincie een overzicht van alle autopanden (650 in totaal) die te huur of te koop worden aangeboden (inclusief vierkante meters, prijzen, bestemming en een link naar het object).

In het rapport staat ook een studie naar leegstand en herbestemming.

Klik hier voor meer informatie over het Automotive Rapport Vastgoed

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.